De Taj Mahal komt naar Turkije

geplaatst in: Uncategorized | 0

In juni van het jaar 2015 zal in Side het schitterende hotel Royal Taj Mahal haar deuren openen voor het grote publiek. Het hotel ligt direct aan een heerlijk zandstrand en bevindt zich op zo’n 5 kilometer van het centrum van Side. In het oude stadscentrum vindt u talloze historische bezienswaardigheden. Ook is een bezoekje aan de schilderachtige haven zeker de moeite waard. De omgeving van Side is bosrijk en bieden u genoeg natuurschoon, zoals het geval is bij de watervallen van Manavgat. Dit is een absolute must-see wanneer u uw vakantie in de buurt viert.

Zo oud als het stadscentrum van Side is, zo nieuw is hotel Royal Taj Mahal. Het uiterlijk van het hotel is zoals de naam al doet vermoeden ontleend aan het Indische wereldwonder. Het verblijf in dit hotel is op basis van ultra all inclusive wat er op neer komt dat u zo veel kunt eten en drinken als u wilt. Zo zijn drankjes, ontbijt, lunch en diner natuurlijk inbegrepen, maar ook ijs, gebak, snacks en geïmporteerde dranken vallen binnen de uitgebreide all-in formule van Royal Taj Mahal. Verder is de geboden service ook van een zeer hoog niveau. Uw kamer wordt elke dag schoongemaakt en het bedlinnen drie keer in de week vervangen. Daarnaast is er een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud en worden er ’s avonds professionele shows opgevoerd of wordt er livemuziek gespeeld. Andere services die dit hotel te bieden heeft zijn: gratis Wi-Fi, een stomerij, een oppasdienst, een medische dienst en autoverhuur via de receptie.

royal taj mahalOp het gebied van faciliteiten komen gasten van dit hotel ook niets te kort. Met negen bars en zes restaurants is er altijd wel iets te eten of iets te drinken in de buurt. Ook zijn er diverse winkels waar u dingen als souvenirs kunt kopen. Hetgeen wat het hotel echter echt onderscheidt van vele andere hotels is het zwembadencomplex met bijbehorend aquapark. Hier vindt u meerdere zwembaden met spectaculaire glijbanen waar de kinderen, en de volwassenen stiekem ook, zich uren mee kunnen vermaken. Sporten behoort bij Royal Taj Mahal ook zeker tot de mogelijkheden. Sporten als tennis, voetbal, fitness, aerobics en verschillende watersporten kunnen hier beoefend worden. Het animatieteam speelt hierin ook een grote rol. Zij organiseren namelijk sporttoernooien, glijbaanraces en danslessen. Voor de kleintjes is er de miniclub die piratendagen of bakwedstrijden organiseren. Daarnaast kunnen zij hun hart ophalen in de gamehal of de speeltuin met trampolines.