Jamaica; verrassend veelzijdig!

geplaatst in: Uncategorized | 0

jamaica;_verrassend_veelzijdig!.jpg

Bij Jamaica denk je aan zon, zee, strand en reggae! En dat klopt, want er is geen meer swingende bestemming voor een heerlijke, ontspannen zonvakantie, vol variatie en avontuur. Kortom, een Caribisch paradijs.

Vakantie Jamaica; verrassend!

Dat je op Jamaica, met de kilometers lange, maagdelijk witte palmstranden en de Caribische zee kan genieten van alles wat bij een luie of juist sportieve strandvakantie hoort is natuurlijk duidelijk. Maar het Caribische eiland heeft ook heel andere kanten die je vakantie een verrassend tintje kunnen geven. Houd je van muziek? Op Jamaica is altijd wel een feestje of festival! Ook heel bijzonder (mag je eigenlijk niet missen)  is een bezoek aan het huis waar Bob Marley heeft gewoon en het museum in Kingston dat gewijd is aan hem.

Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen zich hier helemaal uitleven. Er zijn fantastische wandelroutes en hikingtrails uitgezet in het John Crow Mountain National Park en het Blue Mountain Park. Je loopt er door echt tropisch regenwoud, kunt er exotische vogels spotten  en je vergapen aan de Dunn’s River watervallen of het adembenemend mooie uitzicht als je de Ocho Rios beklommen hebt. De natuur leent zich ook voor avontuurlijk tochten over de Martha Brae en de Black River. Ga raften, hou een gevecht tegen de rivier en kom langs kleine dorpjes en nederzettingen, maar pas op dat je niet oog in oog komt te staan met een krokodil!

Wil je meer lezen over dit unieke eiland? Op deze Jamaica website lees je er alles over!