Strandvakantie en meer in Lloret de Mar

geplaatst in: Uncategorized | 0

strandvakantie_en_meer_in_lloret_de_mar.jpg

Lloret de Mar is prachtig gelegen in een baai aan de Spaanse Costa Brava. Het is een knusse badplaats, oorspronkelijk een vissersdorp tot de toeristen ontdekten at het een idyllische vakantiebestemming is. Je vindt er parelwitte stranden, een gezellige boulevard, een bruisend uitgaansleven, leuke winkels en goede restaurants.

Zee

De zee is uiteraard een grote bron van vermaak. Je kunt natuurlijk lekker zonnebaden en loungen op het strand, ook allerlei watersporten beoefenen; zwemmen, duiken, surfen, parasailen, surfen en varen. Is al dat water nog niet genoeg voor je? Ga dan naar Waterworld Lloret; een groot waterpark met spannende waterglijbanen!

maar een prachtige en zeer populaire vakantiebestemming. Vooral jongeren vinden het een waar paradijs met de fraaie witte zandstranden, de gezellige boulevard, een knus oud dorp, leuke winkels en natuurlijk de talloze kroegen en disco’s. Kortom, alle ingrediënten voor een strand- en feestvakantie! Toch heeft Lloret de Mar nog veel meer te bieden.

Ook op cultureel en historisch gebied heeft Lloret de Mar veel te bieden, zoals het Castell d’en Plaja, het Santa Cristina Hermitage of de ruïnes van Puig de Castellet en Turo Rodo. Een strandvakantie Lloret de Mar is dus zeer veelzijdig! Meer lezen? Kijk dan eens op deze website.